Srbija turizam, booking srbija, sobe srbija, apartmani srbija, hoteli srbija, prenoćišta srbija, smeštaj

akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli

Vila SUZANA
Kopaonik Srbija

Adresa:

U samom srcu Turističkog centra Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1750m, nedaleko od poznatog Grand hotela, nalazi se idilična Vila SUZANA.

Tel:
Mob:063467522
Ukupan broj ležaja: Nema podataka
Aktivnosti i druge informacije:
 Restoran
 Pešačke staze
 Bazen
 Rekreacija
 Zimski sportovi
 Skijanje
Smeštaj obuhvata:
* TV
* Internet
* Parking
* Jacuzzi
* Frižder
* Šporet
* Kuhinja
* Telefon
* Tuš kabina
* Posuđe za kuvanje
* Servisni pribor
* Veš mašina
* Fen
* Satel. program
* Atraktivna lokacija
* Bazen
Vreme dolaska i odlaska:
Dolazak: 10
Odlazak: 12

  Za ispijanje jutarnje kafe, kao i za odmor i opuštanje u toku dana gostima je na raspolaganju zastakljeni garden, odakle se pruža predivan pogled na romantičnu planinsku idilu Kopaonika.

Dolazak:
Odlazak:
Ponuda:Cena:Booking

Korisnik trenutno nema unešen cenovnik soba-apartmana, zato je najbolje da ga ontaktirate preko kontakt forme! Kontakt

C O N T A C T


Poštovani, ostavite komentar pomoću Facebook aplikacije za izabrani smeštaj, ukoliko ste boravili u ovom objektu. To će jako pomoći mnogima u izboru smeštaja. Komentare možete ostaviti i direktno preko naše forme, nezavisno od facebook-a, na linku gore "Komentari" (možete i oceniiti smeštaj izborom željenih ocena).

Galerija slika
Vila SUZANA
Vila SUZANA
Vila SUZANA
Vila SUZANA
Vila SUZANA

Vila je građena u rustičnom stilu, ali je ipak opremljena savremenim sredstvima, koja su potrebna za kvalitetan i udoban boravak grupe do 12 osoba ili 3 do 4 porodice.
         Pored velikog, toplog dnevnog boravka sa kaminom i trpezazijom uz koju se produžava savremena kuhinja, u vili se nalazi još i salon zabave sa bilijarom, stonim fudbalom i elektronskim pikadom.  
         Vila raspolaže i manjim \"spa centrom\" u kome se nalaze 2 saune (parna i finska), manji đakuzi bazen za max. 4 osobe, 3 tuš kabine sa hidromasažerima, kao i mini teretana (trenažer, traka za trčanje, anti-celulit vibrator i 2 stepera).

Gostima su na raspolaganju 2 savremena muzička stuba (USB), DVD uređaj (USB), 2 TV-a sa satelitskim prijemnikom, wireless internet, fiksni telefon. Pored toga gosti mogu da koriste mašinu za pranje sudova, mašinu za pranje veša, sušaru, kao i agregat u slučaju nestanka struje.         
         Vila raspolaže sa 4 spavaće sobe na spratu: jedna dvokrevetna, dve trokrevetne i jedna četvorokrevetna, tj. za smeštaj 12 osoba, za koliko  se inače preporučuje ovaj objekat. Ipak, u potkrovlju se nalazi i \"emergency room\" za prekobrojne (do 3 osobe), ali se ne preporučuje toliki broj osoba, naročito ne odraslih. Tu sobu bi zaista trebalo koristiti kao rezervnu – za postizanje boljeg rasporeda po sobama, jer one nisu prevelike. Svaka soba ima po jedan francuski ležaj.
         Do vile se dolazi iz pravca \"GRAND\" hotela (oko 100m), a ispred nje postoji privatni parking za 3-4 vozila. Na skijanje se odlazi na skijama sa nekoliko \"zaveslaja\" (oko 200m do prve \"žice\"), a povratak je takođe na skijama, kroz šumicu do same vile, tako da je isključeno mučenje sa nošenjem skija.


Promotivni video
Ponuda vredna posete: Sponzori
hoteli hoteli hoteli hoteli
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani Privatan smestaj u Beloj Crkvi
Bela Crkva Srbija
Sobe
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani GARETOV KONAK
Prolom banja Srbija
Apartmani

Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)