Srbija turizam, booking srbija, sobe srbija, apartmani srbija, hoteli srbija, prenoćišta srbija, smeštaj

akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli

Vila SELENA
Golija Srbija

Adresa:

Vila SELENA se nalazi na obroncima planine Golija (1100 metara nadmorske visine), iznad manastira Studenica i Gradac.

Tel:036/351864
Mob:065/3518644
Ukupan broj ležaja: 12
Aktivnosti i druge informacije:
 Trgovina
 Pešačke staze
 Zimski sportovi
 Sportovi na vodi
 Izleti
Smeštaj obuhvata:
* TV
* Parking
* Kupatilo sa WC
* Balkon
* Satel. program
* Miran kraj
* Širi centar
Vreme dolaska i odlaska:
Dolazak: 10
Odlazak: 12

Cena smestaja:

Stara kuca -jedan lezaj - 600 din.

Brvnara (apartman) - jedan dan - 2500 din.

Dorucak - 200 din.
Rucak    - 500 din.
Vecera   - 300 din.
 
Stara kuca:  pansion sa doruckom - 800 din.
                    polupansion-----------1100 din.
                    pun pansion ----------1600 din.
 

Pomozite detetu da lakse dise!

Rudno i šira okolina Rudna nema industriju i nikakvu drugu tzv. "prljavu tehnologiju", te je s pravom dobilo reputaciju " vazdušne banje" . Prisustvo specifičnih elemenata u vazduhu , uslovili su da Rudno predstavlja idealno mesto za vazdušno – klimatski tretman različitih bolesti i stanja.Vazdušne struje koje donose prijatan miris ozona iz soletnih čamovih šuma, odnosno negativna jonizacija vazduha, obilje kiseonika, ruža vetrova iznad sela,koja kako kažu dopiere čak sa mediterana - prirodno proračunata i odmerena, omogućava čarobno iskustvo prilikom boravka u ovom planinskom mestu. Stoga je boravkom na ovoj teritoriji svaki posetilac izložen blegoj inhalaciji.

Dolazak:
Odlazak:

C O N T A C T


Poštovani, ostavite komentar pomoću Facebook aplikacije za izabrani smeštaj, ukoliko ste boravili u ovom objektu. To će jako pomoći mnogima u izboru smeštaja. Komentare možete ostaviti i direktno preko naše forme, nezavisno od facebook-a, na linku gore "Komentari" (možete i oceniiti smeštaj izborom željenih ocena).

Galerija slika
Vila SELENA
Vila SELENA
Vila SELENA
Vila SELENA
Vila SELENA

Nase konaciste nudi dva objekta za izdavanje i nalaze se u dvoristu porodicne kuce pa se dozivljava pravi utisak zivljenja na selu jer su u blizini i suma i pasnjak gde se mogu videti krave i ovce,a samim tim i videti kako se sprema sir i kajmak na tradicionalan nacin i mnogo proizvoda koji se prave na selu.
Prvi objekat je "Stara kuca" koja je pravljena tridesetih godina proslog veka i ona sadrzi tri dvokrevetne sobe,kupatilo i kamin salu sa tv.
Drugi objekat je Bvnara (objekat napravljen od smrcevih brvana) u kojoj ima cetiri singl lezaja,kupatilo , kuhinja i dnevna soba sa tv.
4) Dvokrevetne sobe u staroj kuci su izuzetno ciste i komforne iz kojih se izlazi u dnevnu sobu sa kaminom,gde u slucaju veceg broja posetilaca ima i jedan trosed na razvlacenje.
Brvnara je jedna lepa kucica u koju moze da se smesti do sest posetilaca obzirom da ima u potkrovlju 4 singl lezaja i u prizemlju jedan trosed na razvlacenje.Kupatilo sa tus kabinom i uvek toplom vodom.Kuhinja je potpuno opremljena.U dnevnoj prostoriji je sto za rucavanje trosed i tv.
U nasem konacistu zastupljena je iskljucivo domaca kuhinja,koja se prenosi sa kolena na koleno i sprema se onako kako se spremala pre vise decenija,a to su pogaca,kacamak,proja,sir,kajmak,suhomesnati proizvodi,povrce i voce koje uspeva u nasem kraju itd.

Do sela Rudna moze se doci Ibarskom magistralom od Kraljeva prema Raski gde se u naselju Brvenik (5km ispred Raske) skece prema manastiru Gradac i produzava u selo Rudno.Od Kraljeva do Rudna ovim pravcem ima tacno 95 km.asvaltnog puta.
Ali u selo Rudno moze se doci i iz pravca manastira Studenice,gde se od Kraljeva na 45.km u naselju Usce skrece prema manastiru Studenici i penje se uz padine planine Radocela prema selu Rudnu.Ovim pravcem od Kraljeva do sela Rudna ima 70 km,ali sa 15 km. makadama.
Autobus prema Rudnu kece u 13:30 sa autobuske stanice u Kraljevu i u selo Rudno stize u 16 h.

Nasi objekti za izdavanje se nalaze u blizini Manastira Studenice i Manastira Gradac (PARK PRIRODE GOLIJA-STUDENICA) ,na 15 km.i od jednog i od drugog,tu su i dve seoske crkve,reka Brevina u kojoj ima pastrmke i rakova,kanjon reke Izubre, planina Radocelo (1643 mnv.),svuda okolo se smenjuju camove sume i proplanci idealne za setnju i izlete.  


Promotivni video
Ponuda vredna posete: Sponzori
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani Vila Miletić - Smestaj Vrnjačka Banja
Vrnjačka banja Srbija
Apartmani
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani PRENOCISTE PANČEVO TESLA
Pančevo Srbija
Apartmani
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani Apartmani Mero u Prolom banji
Prolom banja Srbija
Apartmani
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani Prenociste u centru grada
Kragujevac Srbija
Apartmani
srbija_turizam_smestaj_hoteli_sobe_apartmani GARETOV KONAK
Prolom banja Srbija
Apartmani

Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)