akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli

    Nema rezultata za odabrani kriterijum!


Banja Ljig

Galerija slika
Informacije o mestu: Banja Ljig

BANJA LJIG se nalazi na udaljenosti od samo 87 km od Beograda, 35 km od Valjeva i 40 km od Gornjeg Milanovca na magistralnom putu Beograd- Podgorica.
Ljig se nalazi u podnožju planine Rajac, klima je umereno kontinentalna sa svežim letima i umereno hladnim zimama. Srednja godišnja temperatura je 10 C. Izuzetne klimatske karakteristike značajno utiču na pozitivne ishode banjskih terapija.
Ljig je opremljen aparatima za lecenje svih vrsta reumatskih bolesti, kao i stanja posle preloma i povrede kostiju.
Hotel "Ljig" raspolaže kapacitetom od 105 ležajeva (sve sobe su sa kupatilom, telefonom i TV) banket salom, restoranom sa 230 mesta i kuhinjom od 600 obroka. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 oC i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatsvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masazu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom skolom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja sluzi za rukomet, odbojku, kosarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvaca i ostalih sportova na strunjacama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.

Banja Ljig raspolaže sa više izvora termomineralnih voda temperature 32,5°C, cija su lekovita svojstva bila poznata još starim Rimljanima. Mineralna voda koristi se za pice i kupanje. U savremeno opremljenom medicinskom centru obavlja se dijagnostika (EKG, UZ za abdominalnu dijagnostiku, negatoskop, hematološka laboratorija), terapije (HE-NE laser, sto za ekstenziju, kratkotalasna dijametrija, univerzalni dijadinamik, terapijski ultrazvuk, niskofrekventni magnet, visokofrekventni magnet, minisani za elektroforeze, galvanizacija, stimulacija, lampe za IC i UV zracenje), hidroterapija i kineziterapija.

Izvor: http://www.ljignadlanu.com/turizam.html

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)