akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
  • hoteli hoteli hoteli
    srbija_smestaj_hoteli_apartmani

    Hotel Albo

    Bor Srbija
    Hotel raspolaze sa 29 soba - 18 dvokrevetnih, 4 trokrevetne i 7 apartmana. U cilju pruzanja najkvalitetnijih usluga i što prijatnijeg ambijenta, svaka soba ima pristup internetu, kablovsku TV, klima-uređaj, sef i mini-bar. Apartmani su dodatno opremljeni hidro-masazerima odnosno Jacuzzi...

Bor

Galerija slika
Informacije o mestu: Bor

Bor se nalazi u Timočkoj krajini u neposrednoj blizini Brestovačke Banje. Bor je takođe u neposrednoj blizini Borskog jezera i planine Stol.

U opštini Bor je jedan od najvećih rudnika bakra u Evropi. Bor ima civilni aerodrom koji poslednjih godina nije u funkciji. Najbliži civilni aerodromi su u Nišu i Beogradu.

Međunarodni aerodrom Konstantin Veliki Niš vrši redovne letove za Bolonju od 25. decembra 2009. godine i ima sezonske letove ka Antaliji, Tivtu i Podgorici. Bor - Niš preko Zaječara i Knjaževca je udaljen 128km evropskim putem E771, dok je Bor - Niš preko Paraćina udaljen 192km evropskim putevima E761 i E75. Međunarodni aerodrom Nikola Tesla u Beogradu vrši letove ka velikom broju odredšta u inostranstvu.

Beograd je udaljen 272km putem E761 i E75. Bor je udaljen oko 30km od Zaječara, 60km od Negotina, oko 60km od Majdanpeka i 120km od Kladova.Najbliži granični prelazi su Đerdap 1 - Gvozdena Kapija kod Kladova sa Rumunnijom i Vrška Čuka kod zaječara sa Bugarskom.

IZVOR: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Бор_(град)

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)