akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
 • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Hotel BEOGRAD

  Čačak Srbija
  IZ PONUDE HOTELA IZDVAJAMO Smeštaj u 35 vrhunski opremljenih soba i apartmana, restoran 7.00-23.00, kafana/ bar 7.00-23.00, room service od 8.00 do 22.00, kongresna sala, gratis poslovni servisi: fotokopiranje, fax., računar sa internet vezom, priključci za internet u ...
 • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Motel LIVADE

  Čačak Srbija
  Motel LIVADE raspolaze sa 52 sobe, salom za sastanke, restoranom, snack barom. U neposrednoj blizini motela nalazi se centar AMSS, pomoć na putu, servis, informacije. Motel poseduje fudbalsko igralište a u neposrednoj blizini motela nalazi se hipodrom i bogato lovno područje. Parking je o...

Čačak

Galerija slika
Čačak
Čačak
Čačak
Čačak
Informacije o mestu: Čačak

Čačak je grad u Moravičkom okrugu. Prema popisu iz 2002. bilo je 73217 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 70475 stanovnika). U geografskom pogledu, Čačak se nalazi na kontaktu Šumadije i unutrašnjih dinarida. Opština zauzima površinu od 636 km² niz tok Zapadne Morave.

Za Čačak se sa pravom može reći da je sportski grad. Veliki broj reprezentativaca (jugoslovenskih i srpskih) su svoje prve sportske korake i afirmaciju stekli upravo u Čačku. Takođe je poznat i kao „grad košarke“. Najpopularniju sportski klubovi u Čačku: FK Borac, KK Borac i RK Mladost.

Najstarija otkrivena arheološka nalazišta na ovom prostoru, koja govore o postojanju ljudskih zajednica i njihovom životu, pripadaju periodu neolita ili mlađeg kamenog doba (od oko 5500. do 3200. godine pre nove ere). Registrovani su i lokaliteti iz bronzanog doba, uglavnom humke. Najznačajniji praistorijski nalaz je iz Atenice, gde su oko 500. pre nove ere sahranjeni, najverovatnije, tribalski knez i kneginja sa bogatim zlatnim i srebrnim nakitom.

IZVOR: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Čačak

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)