akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
 • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Restoran SIDRO

  Inđija Srbija
  Restoran SIDRO raspolaže sa 39 soba visokog kvaliteta u rangu 5 zvezdica (5 trokrevetnih i 34 dvokrevetne). Sobe su savremeno opremljene. Svaka od njih ima francuski ležaj, kupatilo, mini bar, sef, telefon, klima uređaj i televizor. Neke od njih imaju terasu, kao i jakuzi....
 • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Hotel GRAND

  Inđija Srbija
  Hotel trenutno raspolaže sa 30 klimatizovanih i dobro opremljenih soba. U sastavu Granda su i klimatizovani apartmani koji poseduju mini bar, telefon, TV i bežičnu internet vezu. Hotel je otvoren 365 dana u godini....

Inđija

Galerija slika
Informacije o mestu: Inđija

Inđija se nalazi na južnoj strani Fruške gore na sredini puta između Beograda i Novog Sada. Od Rume je udaljena 25 km, a od Sremskih Karlovaca 23 km.
Inđija je i železnička raskrsnica Srema. Kroz Inđiju prolazi železnička pruga, Beograd - Novi Sad - Subotica, te Beograd - Stara Pazova - Ruma - Sremska Mitrovica. Pored Inđije prolazi i međunarodni auto-put Beograd - Novi Sad - Subotica - Budimpešta.
Od reke Dunav i naselja Stari Slankamen, udaljena je 19 km.
Klima je umereno kontinentalna. Najviša srednja godišnja temperatura vazduha je u julu i avgustu, i iznosi 22ºC, dok je najniža srednja godišnja temperatura vazduha u januaru, -1 ºC.

Razvijena je poljoprivreda, zatim prerada pšenice, voća i povrća. Značajno učešće ima gumarska, a nešto manje metalska industrija. Industrijski razvoj je znatno povezan sa povoljnim geografskim položajem Inđije i dobrim železničkim i drumskim vezama. Danas je Inđija jedan od najuspešnijih gradova u Srbiji po pitanju privrednog razvoja, koja važi za izvanrednu odrednicu za privredna ulaganja (investicije).

Izvor: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Inđija

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)