akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
 • hoteli hoteli
  srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Prenoćište New FAMILY

  Kanjiža Srbija
  Prenoćište New Family ** nalazi se u Kanjiži, na severu Srbije-Vojvodine, svega 15km od Mađarske granice. Naše prenoćište poseduje 9 prijatno nameštenih soba (5 trokrevetnih, 3 dvokrevetnih i 1 jednokrevetnu). U svakoj sobi postoji kupatilo sa tušem, kablovsk...
 • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Pansion VANESA

  Kanjiža Srbija
  Smestajni kapaciteti su: dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe. Svaka soba je moderno opremljena: kupatilo, tus, frizider, kablovska TV, radio - kasetofon i telefon....
 • smestaj, turizam smestaj, turizam
  srbija_smestaj_hoteli_apartmani

  Hotel AQUAPANON

  Kanjiža Srbija
  Obuhvata: 24 luksuzno opremljene, dvokrevetne sobe, 9 četvorokrevetnih apartmana, restoranom za 70 osoba, elektronski obezbeđenim parkingom za goste hotela, kafe barom, menjačnicom, "toplom vezom" sa Zavodom za specijalizovanu rehabilitaciju Banja Kanjiža što omogućuje korišćenje bazena, med...

Kanjiža

Galerija slika
Kanjiža
Informacije o mestu: Kanjiža

Kanjiža kao opština i centar opštine se nalazi na desnoj obali reke Tise, na najsevernijem delu Srbije, za oko jedan šironski stepen bliže severnom polu nego ekvatoru. Ova teritorijalno-upravna jedinica se graniči sa istoka rekom Tisom, to jest opštinom Novi Kneževac, sa juga Sentom, sa zapada Suboticom, sa severa jugoslovensko-mađarskom granicom, prostire na 399 kvadratnih kilometara.
       Opština, omeđena sa istoka rekom Tisom, odnosno opštinom Novi Kneževac (Törökkanizsa), sa juga Sentom (Zenta), sa zapada Suboticom (Szabadka), a sa severa jugoslovensko-mađarskom granicom, prostire na 399 kvadratnih kilometara.
   
Današnja opština Kanjiža je stvorena 1. januara 1960. godine spajanjem tri ranije opštine - Kanjiže, Horgoša i Martonoša.

Pošto je ovo područje predstavlja jako istureni deo državne teritorije, u međunarodnom saobraćaju i robnom prometu kanjiški prostor ima specifičnu funkciju kao pogranična opština jedna je od najprometnijih izlazno-ulaznih vrata prema srednjoevropskim zemljama. Na teritoriji opštine se nalazi i drumski i železnički prelaz na jugoslovensko-mađarskoj državnoj granici kod Horgoša. Ovaj drumski prelaz spada među najprometnije granične prelaze. Aktiviranjem potiske železnice – koje je u toku – u međunarodnom tranzitnom prometu mogao bi se rešiti problem preopterećenosti subotičkog prometnog čvora. Rekonstrukcija ove potiske pruge bi imala ogroman ekonomski efekat. Posredstvom horgoškog prelaza kopnene veze su veoma dobre i sa zapadnim i sa severozapadnim zemljama naročito izgradnjom novog međunarodnog puta.

IZVOR: http://www.kanjizatourism.org.rs/opstina

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)