akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
  • hoteli hoteli hoteli
    srbija_smestaj_hoteli_apartmani

    Hotel BACKA

    Vrbas Srbija
    Hotel raspolaže kapacitetom od 104 ležaja, raspoređenim u 22 jednokrevetne (5 sa francuskim ležajem), 29 dvokrevetnih, 2 trokrevetne, 3 četvorokrevetne sobe i 3 apartmana. Gostima na raspolaganju stoje saloni za ručavanje, kafe bar, dva restorana kapaciteta 90 odnosno 450 mesta, parking pr...

Vrbas

Galerija slika
Informacije o mestu: Vrbas

Vrbas je smešten u ravnici Bačke, koja je omeđena Dunavom i Tisom i čije lesne zaravni na severu i jugu čine položaj Vrbasa veoma povoljnim, kako za život tako i za brojne delatnisti. Plodna ravnica, sa svojom rekom Crnom barom omogućila je povoljne uslove još u neolitu.

Opština Vrbas obuhvata : Grad Vrbas, Bačko Dobro Polje, Zmajevo, Ravno Selo, Kucuru i Savino Selo. Graniči se sa opštinama : Srbobran, Mali Iđoš, Kula, Temerin, Novi Sad, Odžaci, Bački Petrovac i Bačka Palanka. Vrbas, sa površinom od 376 km2 leži u srcu Bačke, na raskrsnici važnih puteva kao što su: pruga Beograd - Novi Sad - Subotica - Budimpešta asfaltnih puteva Novi Sad - Srbobran - Vrbas - Sombor, Vrbas - Bačka Palanka, i Vrbas - Feketić - Subotica. S obzirom da je od Novog Sada udaljen 44 km, a od Subotice 60 km turističko geografski položaj Vrbasa je veoma povoljan.

 Izvor: http://www.vrbasonline.com

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)