akva gold apartmani arandjelovac garetov konak prolom banja

Smeštaj u Srbiji - Apartmani - Hoteli - Privatan smeštaj

Turizam Srbije, Banje Srbije, Apartmani Beograd, Apartmani Novi Sad

Hoteli, apartmani, sobe i privatni smeštaj, izdavanje smeštaja u Srbiji, u banjama Srbije. Takođe, na našem sajtu se nalaze Hoteli, apartmani, vile, kuće, smeštaji na poznatim planinama i gradovima Srbije i planinama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara, Soko Banja, Vrnjačka Banja
Seoski turizam je takođe uključen na portalu, postoji veliki broj upisanih sela.
Postoji mogućnost rezrevacije, bookinga upisanih soba i apartmana preko sistema za rezervacije. Preraživanje slobodnog smeštaja je veoma jednostavno.
Traženi pojam:
Dan dolaska i odlaska:
od:
do:
Sobe Apartmani Hoteli
  • srbija_smestaj_hoteli_apartmani

    Prenociste SVETI SAVA

    Šid Srbija
    Prenoćište SVETI SAVA u Šidu pruža mnogobrojne ugostiteljske usluge po vrlo pristupačnim cenama. U okviru objekta postoji restoran sa kuhinjom gde nudimo širok izbor hrane i pića. Pored toga prenoćište ima banket salu, sobe i apartmane sa klimom i tv prijemnicima...

Šid

Galerija slika
Informacije o mestu: Šid

Šid, grad sa blizu 16.000 stanovnika, ima značajne potencijale u svim delatnostima, koji mu daju perspektivu da bude moderan grad poželjan za savremen život i stvaralaštvo. Šid je ne samo sedište opštine i institucija, već pre svega trgovački, finansijski, industrijski , kulturni, i obrazovni centar opštine.

 Opštinu Šid čine 19 naseljenih mesta , 18 sela i Šid kao centar opštine. Privredni potencijal Šida najviše je izražen u samom položaju mesta, na tromeđi R.Srbije, Hrvatske I Republike Srpske.Prostire se na površini od 687 km2, što čini 3,2% ukupne teritorije Vojvodine.

Područje opštine raspolaže privrednim resursima koji obezbeđuju osnovne pretpostavke za povećanje ekonomske snage i dinamičniji1 razvoj opštine. Među značajnije resurse ubrajaju se poljoprivredno zemljište, šume, vodni resursi,kao i pogodni uslovi za razvoj turizma. 

Poljoprivredno zemljište predstavlja najobimniji i najznačajniji resurs na koji se oslanja gotovo cela privreda ove regije.Područje opštine svrstava se u red najbogatijih u Vojvodini po šumskim površinama. Pod šumama je oko 22.000 ha.

Izvor: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Šid

Youtube video
Preporučeni smeštaj »
Avio karte »
Kruna Apartmani Banja Koviljaca smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Booking.com
Apartmani Beograd, smeštaj u Beogradu apartmani u beogradu
Rastojanje između gradova
Vremenska prognoza
Facebook page
Login forma
Partnerske stranice
* Napomena: Oglašivače smeštaja kontaktirajte preko kontakt forme ili rezervacijom smeštaja (ukoliko postoje upisane sobe sa cenama)