Vaučeri smeštaj u Srbiji

 

Prijava za vaučere se vrši u poštama Srbije. Da biste mogli da se prijavite za vaučere, morate najpre izabrati smeštaj, poslati vlasniku smeštaja lične podatke, nakon čega on kreira Vašu rezervaciju i šalje Vam potvrdu o rezervaciji koju takođe predajete na šalterima za prijavu za vaučere. Morate da imate i dokaz o primanjima.

Program subvencionisanih turističkih vaučera omogućuje se subvencionisanje dela troškova smještaja i boravka u Srbiji za domaće turiste. Ovaj program se sprovodi s ciljem potsticanja domaćeg turizma i potsticanja ekonomskog razvoja u Srbiji.

Da bi ste mogli da se prijavite za vaučere u Srbiji, turisti morate biti državljani Srbije i imati prebivalište u Srbiji. Takođe, morate imati određenu visinu prihoda koja ne prelazi odredjeni iznos. Vaučeri se mogu koristiti za boravak u hotelima, pansionima, apartmanima i drugim smeštajnim objektima koji su uključeni u program.

Visina subvencije zavisi od dužine trajanja boravka i kategoriji smeštajnog objekta, a iznosi od 5.000 do 20.000 dinara po osobi. 

Građani Srbije najčešće koriste vaučere za boravak u banjama, na planinama ili turističkim gradovima ili za seoski turizam.

 

 

Izdvajamo
Giovani Apartmani Arandjelovac Aranđelovac
12 ležaja
1 kupatila
Izdvajamo
Vila Zlata Gornja Trepča
Gornja Trepča apartmani / sobe
15 ležaja
1 kupatila
Izdvajamo
Apartman Zoki Vrnjačka banja
2 ležaja
1 kupatila
Izdvajamo
Lux Place Apartmani Kragujevac
10 ležaja
1 kupatila
Cena od: 20 €
Apartman
3 ležaja
1 kupatila
Cena od: 20 €
Apartmani LAZIĆ Ribarska banja
17 ležaja
1 kupatila
APARTMANI KESTEN - VRNJACKA BANJA Vrnjačka banja
4 ležaja
1 kupatila
Cena od: 35 €